۱۰ فیلم کوتاه برتر از نگاه تماشاگران‌ در دومین روز جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران زمان اختتامیه چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد تصویری جالب از الناز شاکردوست در پشت صحنه «کج پیله» + عکس انتشار کتابی تازه درباره ساختار مدها در موسیقی دستگاهی ایران نامزدهای جشنواره «عروسکخونه» اعلام شدند وزیر فرهنگ‌ و ارشاد: جشنواره فیلم کوتاه، رویای جوانان در سینما مخاطبان «کنکل» همچنان چشم‌انتظار قسمت جدید نگاهی به قسمت اول سریال «بامداد خمار» پشت پرده سرقت‌های سریال «الگوریتم» جشنواره فیلم کوتاه تهران زیر ذره‌بین رسانه‌ها پرونده عجیب سریال «بامداد خمار» و چالش حقوقی عواملش | واکنش تهیه‌کننده و پاسخ پلتفرم پخش کننده جزئیات سریال تازه مهران مدیری | «شش‌ماهه» در آستانه پخش سجاد بابایی و بهزاد خلج در پشت صحنه فیلم «مجنون» + عکس ویدئو | انتقاد کارگردان «یوز» از شوخی‌های جنسی در سینما فراخوان نخستین جشنواره ملی «داستان ایثار» منتشر شد «خانم مارپل» روی آنتن شبکه تماشا + زمان پخش هادی حجازی‌فر: کارگردان «ناتوردشت» جسارت ساخت اثری متفاوت را داشت کنسرت سیروان خسروی لغو شد مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) فهرست اولیه نامزدهای جوایز فیلم مستقل بریتانیا اعلام شد | فیلم کوثر بن‌هنیه در میان نامزدهای بهترین فیلم بین‌المللی
سرخط خبرها

افتتاح جشنواره مراکش با حضور «جسیکا چستین» | «اسکورسیزی» انصراف داد

  • کد خبر: ۱۹۶۴۶۲
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
افتتاح جشنواره مراکش با حضور «جسیکا چستین» | «اسکورسیزی» انصراف داد
بیستمین دوره جشنواره مراکش با حضور جسیکا چستین در راس هیات داوران شروع شد.

به گزارش شهرآرانیوز جسیکا چستین در مراسم افتتاحیه مراکش ۲۰۲۳ که دیروز جمعه برگزار شد، گفت: در هفته‌های اخیر مطمئن نبودیم که بتوانیم اینجا باشیم. دنیای ما متلاشی و تقسیم شده است، از این رو شکر می‌کنم که هنر به عنوان ابزاری در دسترس برای ارتباط، افزایش آگاهی در مورد مسائل اجتماعی و تأثیرگذاری بر تغییرات مثبت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: در واقع اکنون که این جشنواره بیستمین دوره خود را جشن می‌گیرد، یادآوری می‌کنم که رویداد مراکش همیشه به دنبال تجلیل از نور بوده و بر هنر و ارتباط بین المللی، به ویژه در دوران تاریک، تأکید دارد.

چستین گفت: سینما می‌تواند موانع را از بین ببرد و گفتگو‌های مهمی را درباره موضوع‌های سخت آغاز کند. ما می‌توانیم درد و رنج را تعالی بخشیم و آگاهی از شفا و اتحاد ایجاد کنیم تا محافظت جدی‌تری از همه بشود.

اعضای داوران امسال جشنواره که در کنار چستین به عنوان داور کار می‌کنند دی ریس، جوآنا هوگ، الکساندر اسکارسگارد، جوئل اگرتون، کامیل کوتین، زهرا امیر، تاریک صالح فیلمساز و لیلا سلیمانی رمان‌نویس هستند. برندگان بخش رقابتی این دوره متشکل از ۱۴ فیلم که ۸ عنوان آن توسط کارگردان‌های زن ساخته شده است، توسط این گروه انتخاب می‌شود.

پیش از نمایش فیلم افتتاحیه که «هیت‌من» ریچارد لینک‌لیتر بود، ویلم دفو، مدس میکلسن، برنده جایزه دستاورد امسال را معرفی کرد. دفو از بازیگر دانمارکی به خاطر تلاش‌های دوسویه‌اش که از یک سو با مولفان اروپایی همکاری می‌کند و «دور دیگر» توماس وینتربرگ و «سرزمین موعود» نیکلای آرسل از جمله آنهاست و همچنین بازی در فیلم‌های بزرگ هالیوودر مانند «دکتر استرنج»، «ایندیانا جونز و «جانوران شگفت‌انگیز» تجلیل کرد.

اما بیشتر از همه دفو، میکلسن را به‌دلیل تواضع و سخاوتش ستود و از تجربه مشترک با او در صحنه‌ای از فیلم «در دروازه ابدیت» که در طول یک روز فیلم‌برداری شده بود، یاد کرد که فیلمی زندگی‌نامه‌ای درباره ونسان ون گوگ ساخته جولیان اشنابل بود.

میکلسن در حضور جمعی از چهره‌های مطرح سینما مانند ایزابل هوپر، تیلدا سوینتون و آلبرتو باربرا مدیر جشنواره ونیز، جایزه خود را دریافت کرد.

در عین حال مارتین اسکورسیزی که قرار بود به عنوان پدرخوانده هنری برای کارگاه اطلس مراکش شرکت کند تا در این برنامه به حمایت از استعداد‌های رو به رشد جهانی بپردازد، در آخرین لحظه به دلایل شخصی کنار کشید و قول داد در دوره بعدی جشنواره حتماً حضور یابد.

اسکورسیزی قرار بود مربی فیلمسازان منتخب و جوان امسال باشد و برای هر پروژه توصیه‌های هنری و استراتژیک ارایه کند.

پروژه‌هایی که در دوره‌های قبل مورد توجه قرار گرفتند عبارتند از «ان‌شاالله یک پسر» امجد الرشید، که برای اولین بار در هفته منتقدان کن نمایش داده شد و نماینده اردن در اسکار است، «بای بای طبریه» لینا سوالم که در ونیز و تورنتو نمایش داده شد و نماینده فلسطین در اسکار است و «مادر همه دروغ‌ها» به کارگردانی اسماعه المودیر که برنده جایزه بهترین کارگردانی بخش نوعی نگاه جشنواره کن شد و نماینده مراکش در رقابت بین‌المللی اسکار امسال است.

برنامه کارگاه آموزشی اطلس مراکش از ۲۷ تا ۳۰ نوامبر (۶ تا ۹ آذر) برگزار می‌شود و جشنواره تا ۳ دسامبر (۱۲ آذر) به کار خود ادامه می‌دهد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->